Portare la Cartela Prepay

La oricare operator ai fi acum, păstrează-ţi numărul şi treci la Unite.

Cu Cartela Prepay de la Unite ai cele mai multe avantaje. Navigare gratuită şi nelimitată pe reţelele sociale Facebook, Odnoklassniki şi Messenger şi cele mai generoase bonusuri la fiecare reîncărcare.

Ce trebuie să faci pentru aceasta:

  1. Să vii la cel mai apropiat magazin Unite Moldtelecom;
  2. Să ai cu tine buletinul și cartela de la celalalt operator;
  3. Să completezi cererea de portare.

 

Primeşti din prima zi, fără a face drumuri în plus:

  • Cartela SIM nouă pe care va trebui să o plasezi în telefon în ziua portării;
  • Informații cu privire la ofertă şi beneficiile de a fi la PrePay.
Detalii

Află toate avantajele de care te bucuri la cartela Prepay de la Unite.

După consumarea bonusului inclus:

  • Ai cele mai mici tarife, de doar 1 ban per minut pentru apeluri în reţeaua Unite şi de 99 bani per minut pentru apeluri în orice reţea naţională. Pentru aceasta trebuie să activezi planul tarifar – Super Tarif Naţional prin apel la *200 sau prin aplicaţia MyMoldtelecom.

  • Iar pentru navigare pe Internet, ai 10 bani per MB cu planul tarifar Internet Prepay care poate fi activat la fel prin *200 sau prin aplicaţia MyMoldtelecom.

 

În plus, la fiecare reîncărcare ai cele mai generoase bonusuri.

Eşti mereu în contact cu toţi prietenii, la curent cu toate noutăţile, distribui împreună cu comunitatea ta online cele mai frumoase momente din viaţă sau pur şi simplu gândurile şi chiar ceea ce faci în fiecare zi. Te bucuri de toate acestea pentru că la Cartela Prepay de la Unite navighezi GRATUIT şi NELIMITAT pe reţelele sociale Facebook, Odnoklassniki şi Messenger

Fără contract sau abonament lunar faci tot ce îţi place fără nici o preocupare de traficul de date consumat. Încarci poze, urmăreşti şi distribui video, comunici activ şi savurezi liniştit activitatea ta pe reţele sociale.

Pe lângă acestea, mai ai trafic GRATUIT și pentru navigarea în aplicațiile MyMoldtelecom, Unite Talk, Multiscreen și site-urile corporative ale companiei Moldtelecom www.moldtelecom.md, www.unite.md.

NOTA: Traficul gratuit în aplicațiile/website-le: Facebook, Messenger, Odnoklassniki este pentru accesare, navigare, încărcare și descărcare a conținutului media dorit: text, foto, video. Traficul generat prin accesarea linkuri-lor, care redirecţionează către website-uri terţe sau prin accesarea browser-elor care modifică ruta de trafic, va fi taxat conform planului tarifar setat la contul Prepay sau din bonusul/opțiunile active la moment.