La Unite ai cele mai mici tarife în roaming pe piaţă, pentru cea mai apropiată şi populară destinaţie – România.

Unde te poţi bucura de micile vacanţe de sărbători? Cu siguranţa, cea mai apropiată şi potrivită destinaţie este România. Aceasta îţi pune la dispoziţie pârtii incredibil de frumoase, numai bune pentru schi, sanie sau pur şi simplu pentru admirarea priveliștii. Iar dacă ai prieteni acolo în România, atunci vacanţa ta poate fi şi mai deosebită. Emoţiile, buna dispoziţie şi pozele reuşite îţi sunt garantate.

Împărtășește experienţele tale cu prietenii sau cei de acasă. La Unite ai cele mai mici tarife de pe piaţă pentru Roaming în România, începând cu 3,5 lei pentru apel de intrare, 6 lei pentru apeluri spre Moldova, de la 12 lei pentru apeluri internaţionale, 2 lei/SMS şi 6 lei/MB.

Țară Apel de intrare (lei/min) Apel spre Moldova (lei/min) SMS expediat (lei/SMS) Trafic Internet (lei/MB)
România 3,5 6 2 6

Iar ca să te bucuri şi mai mult de farmecul călătoriei tale ai conexiune oriunde ai fi în condiţii şi mai avantajoase, deoarece Unite îţi pune la dispoziție opțiunile Roaming pentru voce și date care pot fi activate ușor prin aplicaţia MyMoldtelecom.

Poţi opta pentru:

MInute pentru apeluri de intrare 
INTERNET ROAMING ROMÂNIA ȘI UCRAINA

Nu uită să fii alături cu mesaje de la mulţi ani şi urări de bine pentru prieteni şi cei dragi chiar şi atunci când eşti în călătorii.

Mai multe detalii despre servicii şi tarife roaming în România aici

Savurează la maximum sărbătorile de iarnă cu Unite. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 de soluţii mobile – fixe – Internet şi TV integrate.