Călătoreşte şi trăieşte o poveste de iarnă oriunde ai fi alături de Unite care îţi oferă cele mai mici tarife în Roaming

Iarna este o poveste în sine, iar călătoriile în această perioadă au un farmec aparte. Atmosfera de pretutindeni, de la munte, oraşe europene, târguri de Crăciun îţi aminteşte de puterea relaţiilor interumane, de dragostea faţă de cei dragi. Chiar şi călătoriile în scop de afaceri sunt mai altfel şi cu rezultate frumoase. Iar comunicarea în oricare din situaţii ai fi este mai mult decât importantă, este o adevărată plăcere. De aceea, bucură-te de cele mai mici tarife în roaming de la Unite, pentru cele mai populare destinaţii de călătorii iarna aceasta. Povestește celor dragi despre experienţele tale şi fii mereu la curent cu tot ce se petrece acasă, cu tarife începând cu 3,5 lei/min pentru apel de intrare, 6 lei/min pentru apel spre Moldova, 2 lei/SMS şi 6 lei/MB.

România, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Marea Britanie, Italia, Israel, Germania, Spania, Turcia sunt destinaţii în care cu siguranţă vacanţa ta va fi deosebită şi o evadare de la griji mărunte şi rutină cotidiană. Cabanele la munte, pârtiile pentru schi, luminiţele de peste tot îţi vor crea cadrul perfect pentru sărbători împlinite.

Nu uită să fii alături cu mesaje de la mulţi ani şi urări de bine pentru prieteni şi cei dragi. Unite are grijă să îţi ofere cele mai mici tarife în roaming din aceste deosebite destinaţii de top ca să fii mereu alături de tot ce îţi este drag şi important.

Țară Operator Apel de intrare (lei/min) Apel spre Moldova (lei/min) SMS expediat (lei/SMS) Trafic Internet (lei/MB)
România Vodafone 3,5 6 2 6
Ucraina Kyivstar 5 6 2 6
Spania Xfera Moviles 6 7 2 6
Marea Britanie H3G 6 6 2 6
Bulgaria Vivacom 7,5 8,5 2 6
Rusia Beeline 6 6,5 2 6
Germania Vodafone 6 7,5 2 6
Italia Vodafone 6 7,5 2 6
Turcia Turkcell Iletisim H 6 7,5 2 6
Israel Hot Mobile Israel 6 6,5 2 6

Tarifele Roaming pentru toate destinațiile le găsești AICI.

Iar pentru a comunica și mai avantajos, activează opțiunile Roaming pentru voce și date direct din telefonul tău prin aplicația MyMoldtelecom.

Savurează la maximum sărbătorile de iarnă cu Unite. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 de soluţii mobile – fixe – Internet şi TV integrate.