Social media pe înţelesul tuturor! Cartela Prepay de la Unite – gratuit pe reţelele sociale Facebook, Odnoklassniki şi Messenger

Astăzi orice-ai face îţi împărtăși activităţile cu folowerii profilurilor tale de pe reţele sociale. Prietenii şi toţi cei apropiaţi sunt acolo, mereu disponibili online. De aceea, fii mereu în trend, nu omite nimic important şi trăieşte împreună cu toată gaşca ta online cele mai frumoase momente din acest an pentru că la cartela Prepay de la Unite ai trafic gratuit şi nelimitat pe reţelele sociale Facebook, Odnoklassniki şi Messenger.

Organizează un eveniment pentru toată lumea, sau unul pentru un grup închis şi invită-ţi prietenii la petreceri, distribuie fericit poze şi interacționați cu toţii împreună fără nici o preocupare de traficul de date consumat. Eşti liber să te bucuri de toate posibilităţile pe care ţi le oferă reţelele de socializare. În plus, cu Cartela Prepay de la Unite, navighezi gratuit şi pe site-urile companiei www.moldtelecom.md, www.unite.md, în aplicaţiile Multiscreen, UniteTalk şi MyMoldtelecom.

Traficul generat prin accesarea link-urilor care redirecţionează către website-uri terţe precum YouTube, RuTube, portaluri de ştiri, din aplicaţiile şi reţelele de socializare, se tarifează conform planului tarifar standard.

Fără contract sau abonament lunar te bucuri de o mulţime de avantaje la cartela Prepay de la Unite. Ai navigare gratuită şi nelimitată pe reţele sociale, cel mai mic tarif, de 1 ban per minut în reţeaua Unite, 99 bani per minut pentru apeluri spre orice reţea naţională cu planul tarifar Super Tarif Național, 10 bani per MB cu planul tarifar Internet Prepay şi bonusuri generoase la fiecare reîncărcare.

Iar dacă ai nevoie de trafic de date adiţional, poţi opta oricând pentru opţiunea suplimentară de 1 GB la doar 20 lei sau de 2GB la doar 35 lei, valabile timp de 30 zile.  

Limitele nu sunt pentru tine. Navighează gratuit şi nelimitat pe reţele sociale cu cartela Prepay de la Unite. Partea a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluţii mobile – fixe - Internet şi TV integrate.