150 de MB la doar 50 lei cu noua opţiune de Internet mobil în Roaming de la Unite

Vara e deja în plină desfăşurare, iar vacanţele şi călătoriile sunt subiecte la ordinea zilei. Gândul, planificările, distracţia şi comunicarea sunt cele mai plăcute activităţi. Iar cele mai populare destinaţii de vacanţă sunt cele mai aproape ca distanţă. La Unite ai cele mai mici tarife în Roaming pentru SMS, minute şi MB începând cu doar 6 lei/MIN pentru apel spre Moldova, 2 lei/SMS și doar 6 lei/MB. Împărtășeşte emoţiile, impresiile dar şi detaliile din călătoriile în scop de afaceri cu cei dragi, fără griji de costuri suplimentare. Unite a lansat o nouă opţiune, unică pe piaţă, de Internet mobil în Roaming pentru cele mai populare destinaţii, România şi Ucraina. La doar 50 lei ai 150 MB, valabile 30 de zile.

La plajă, la munte, în oraşe sau la evenimente de business eşti oricând în contact cu oamenii şi activităţile tale importante. În plus, Unite a îmbunătăţit cele 2 opțiuni existente de Internet mobil, valabile cu peste 60 operatori din diferite țări:

  • Internet Roaming 40 - 15 MB (40 lei)
  • Internet Roaming100 - 50 MB (100 lei)

 

Listă operatorilor disponibili pentru opțiunile Roaming o găsești AICI.

Călătoreşte comod şi fără griji, căci cu opţiunile de Internet mobil în Roaming navighezi oricând ai nevoie şi economiseşti în comunicarea cu cei dragi.

Opțiunile Internet Mobil în Roaming se activează rapid şi simplu direct de pe telefonul tău mobil, prin aplicația MyMoldtelecom atât în ţară, cât şi atunci când te afli deja peste hotare.

Opțiunile pot  fi activate de mai multe ori pe lună și în orice zi a lunii şi sunt valabile 30 zile calendaristice.

Călătorește împreună cu Unité – operatorul numărul 1 din țară în internet mobil și în calitate Voce. Parte a familiei Moldtelecom.