Cu Unite călătoreşti mai relaxat pentru că economiseşti în Roaming

Primăvară călătoriile sunt de un farmec aparte. Răsăritul soarelui, reînvierea naturii, cele mai frumoase sărbători, totul absolut perfect ca să te bucuri de vacanţe sau deplasări de afaceri productive. Orice ai alege, fie odihnă sau activităţi profesionale, munte sau mare, escapade în oraşe europene, eşti mai relaxat atunci când economiseşti în Roaming. Bucură-te de farmecul vacanţelor de primăvară şi împărtășește cu cei dragi emoţiile şi căldura sărbătorilor, pentru că la Unite ai cele mai mici tarife la Roaming în rețelele Vodafone pentru destinațiile de top precum: România - doar 4 lei/Minut spre Moldova, 2 lei/SMS si doar 6 lei/MB, iar Ucraina, Italia, Cehia, Grecia, Spania, Germania, Turcia, Marea Britanie - doar 6 lei/Minut pentru apel spre Moldova, 2 lei/SMS si doar 6 lei/MB.

Oricare dintre destinaţiile de top alese îţi vor oferi un cadru de primăvară perfect pentru o vacanţă de neuitat. Un albastru incredibil al mării sau cerului, un verde crud al frunzelor şi ierbii şi un aer proaspăt care va întipări imagini din călătorii pentru amintiri de-o viaţă. Fii aproape de cei dragi sau de activităţile importante de acasă chiar şi atunci când eşti în călătorii. Împărtăşeşte impresii, coordonează acţiuni pentru că Unite îţi pune la dispoziţie cele mai mici tarife în roaming din aceste deosebite destinaţii de top.

Țară Operator Apel de intrare (lei/min) Apel spre Moldova (lei/min) SMS expediat (lei/SMS) Trafic Internet (lei/MB)
România Vodafone 3,5 4 2 6
Ucraina Vodafone 5 6 2 6
Grecia Vodafone 6 6 2 6
Spania Vodafone 6 6 2 6
Marea Britanie Vodafone 6 6 2 6
Cehia Vodafone 6 6 2 6
Germania Vodafone 6 6 2 6
Italia Vodafone 6 6 2 6
Ungaria Vodafone 6 6 2 6
Turcia Vodafone 6 6 2 6
Irlanda Vodafone 6 6 2 6
Malta Vodafone 6 6 2 6
Portugalia Vodafone 6 6 2 6
Olanda Vodafone 6 6 2 6

Tarifele Roaming pentru toate destinațiile le găsești AICI.

Iar pentru a comunica și mai avantajos, activează opțiunile Roaming pentru voce și date direct din telefonul tău prin aplicația MyMoldtelecom.

Savurează la maximum călătoriile de primăvară cu Unite. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 de soluţii mobile – fixe – Internet şi TV integrate.