Iubeşte, călătoreşte şi comunică liber cu cele mai mici tarife în roaming, de la Unite

Acum e o perioadă perfectă de vacanţă şi călătorii. Orice ai alege munte sau mare, escapade în oraşe europene senzaţiile vor fi pe măsură. În luna dragostei e plăcut să călătoreşti, să spui "te iubesc" şi să împărtăşi emoţiile cu cei dragi pentru că la Unite ai cele mai mici tarife în Roaming şi nici o taxă pentru activare. Povestește celor dragi despre experienţele tale din călătorie şi fii mereu la curent cu tot ce se petrece acasă, cu tarife începând cu 6 lei pentru apeluri spre Moldova, 2 lei/SMS şi 6 lei/MB.

Lituania, Italia, Franţa, Grecia, Germania, România, Marea Britanie, Spania, Austria, etc. sunt destinaţii romantice în care vacanţa ta alături de persoana iubită va fi o relaxare de la responsabilităţi şi griji mărunte. Oraşele, litoralul sau muntele îţi vor crea un cadru idilic în care iubirea se va împlini în mod absolut. Iar ca să fii pe deplin liber şi relaxat, Unite îţi pune la dispoziţie cele mai mici tarife în Roaming din aceste deosebite destinaţii de top.

Țară Operator Apel de intrare (lei/min) Apel spre Moldova (lei/min) SMS expediat (lei/SMS) Trafic Internet (lei/MB)
România Orange 3,5 6 2 6
Franța Free Mobile 6 6 2 6
Ucraina Vodafone 5 6 2 6
Italia Wind + H3G 6 7 2 6
Germania Vodafone 6 7,5 2 6
Rusia Beeline 6 6,5 2 6
Grecia Vodafone 6 7,5 2 6
Turcia Vodafone 6 7,5 2 6
Spania Vodafone 6 7,5 2 6
Ungaria Vodafone 6 7,5 2 6
Marea Britanie Vodafone 6 7,5 2 6
Cehia Vodafone 6 7,5 2 6
Polonia Polkomtel  6 8 2 6
Bulgaria Vivacom 7,5 8,5 2 6
Austria H3G 6 8,5 2 6

Lista completa a operatorilor și tarifele le găsești aici.

Iar pentru a comunica și mai avantajos, activează opțiunile Roaming pentru voce și date direct din telefonul tău prin aplicația MyMoldtelecom.

Savurează la maximum călătoriile în luna dragostei cu Unite. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 de soluţii mobile – fixe – Internet şi TV integrate.