Unite Nelimitat 500

Alege abonamentul care îți oferă nelimitat şi ai libertate deplină să comunici cum și cât vrei cu orice reţea.

Abonament Unite Nelimitat 500Unite Nelimitat 500 Multiplay
Abonament Unite Nelimitat 500
lei lunar 500
Minute Unite Nelimitat
Minute Moldtelecom Nelimitat
Minute alți operatori naționali *Nelimitat
Trafic internet 50 GB

La conectare/deconectare la abonamentul „Unite Nelimitat 500” nu se va aplică prorată la GB și lei. După consumarea traficului internet inclus în abonament, traficul extra abonament va fi gratuit, însă viteza de acces va fi de până la 128 kbps download și 512 kbps upload. 
*Apelurile și SMS-le nelimitate spre „alți operatori naționali” se oferă cu condiția că abonatul va evita utilizarea abuzivă a serviciilor.

Detalii

Prin „folosire abuzivă a serviciilor” se inţelege efectuarea de apeluri spre „alti operatori nationali” și/sau expedierea SMS-urilor către mai mult de 200 numere telefonice unice, în decursul unei perioade de facturare, și/sau efectuarea, în cursul unei perioade de facturare, de apeluri naționale nelimitate în volum ce depășește 3000 minute, cu condiția că numarul de minute de ieșire depășește de cel puțin două ori numărul minutelor de intrare în aceeași perioadă. În cazul depistării utilizării frauduloase a serviciilor, Unite are dreptul să sisteze apelurile nelimitate, iar abonatul va continua să utilizeze oferta standard, care presupune 3000 minute spre „alți operatori naționali”.

Abonament Unite Nelimitat 500
lei lunar 400
Minute Unite Nelimitat
Minute Moldtelecom Nelimitat
MInute Alți operatori naționali Nelimitat
Trafic internet 50 GB

* La alegerea oricărui abonament Unite primești 20% reducere, dacă ești conectat la un serviciu Moldtelecom, inclusiv Unité.
 

Tarife extra abonament 
Apel Alți operatori naționali *1.00 leu
SMS Național/Internațional 1.00 leu
MMS Național 1.00 leu
Trafic Internet, MB 0 lei
Apel Internațional conform tarifelor internaționale per fiecare țară

*Tariful 1 leu/min pentru apeluri „alți operatori naționali” se aplică abonaților care au încălcat prevederile contractuale și au utilizări ce depășesc volumul de minute inclus în oferta standard, exprimată în 3000 minute minute spre „alți operatori naționali”.