La Unite, ai opţiuni de Internet mobil acum şi mai avantajoase

Orice ai face în noul an — Internetul prinde bine oriunde, în special acum când ai cele mai bune tarife din țară pentru trafic suplimentar de Internet mobil. La Unite, din 1 decembrie 2017 te bucuri de opţiuni îmbunătăţite de Internet mobil, care îţi pun la dispoziţie trafic Internet mobil adiţional la cel mai avantajos preţ pe piaţă, ca să trăieşti o experienţă de navigare la super viteză.

Dacă ai trafic de date limitat în abonament sau dacă eşti la Prepay, poţi opta oricând pentru opţiunea suplimentară de 1 GB la doar 20 lei sau de 2 GB la doar 35 lei, valabile timp de 30 zile.

Acum eşti mereu în conexiune cu oamenii dragi, evenimentele preferate, nu scapi nici o noutate importantă, asculţi muzică, citeşti cărţi, priveşti filme şi te distrezi cât vrei în jocuri online.

Iar de sărbători, în special, opţiunile de trafic Internet mobil suplimentar sunt soluţia perfectă ca să te distrezi pe cinste şi să fii alături de cei dragi în cele mai importante momente, cu mesaje de felicitare, filmuleţe şi fotografii.

Activează opţiunile simplu, direct din aplicaţia mobilă Contul Meu sau prin SMS la numărul scurt 100.

 

Unite – operatorul numărul 1 de Internet mobil. Parte a familiei Moldtelecom.