Solicitare expediată cu succes!
Solicitarea nu a fost exepdiată. Încercați din nou!
Livrare
Acasă
Vezi site-ul principal →
Alege orice abonament Unite
Lunar conform abonamentului se alocă în cont LEI, aceștia pot fi consumați pentru servicii conform tarifelor: 1 leu/MIN național, 1 leu/SMS național sau 0,05 lei/MB. Singur decizi câte MIN, SMS sau câți MB consumi. Bonusul ”de două ori mai mult”, se oferă lunar, timp de 6 luni din momentul conectării. Bonusul se consumă prioritar leilor incluși în abonament. Promo disponibilă începând de la abonamentul Unite 75.
Alege abonamentele
Internet Oriunde
Bonus dublu trafic internet se oferă lunar, timp de 6 luni la conectare oricărui abonament Internet Oriunde. Modem WiFi 4G+ cadou se oferă la conectare pentru 24 luni la abonament Internet Oriunde≥150. După consumarea traficului inclus în ofertă, traficul extra-abonament va fi gratuit, dar viteza de acces download va fi diminuată până la 256 kbps. Viteza este în funcție de modemul utilizat și posibilitățile rețelei.
Dublu minute şi Internet la conectare abonament Unite
De 2 ori mai mult Internet + modem 4G WiFi cadou la conectare Internet Oriunde.
Trafic gratuit pe retelele sociale. Unite Prepay
Unite Talk - comunică peste hotare la tarife de acasă
MyMoldtelecom

Descarcă aplicația și ai acces ușor la totul despre contul tău Unite! Află balanța, urmărește MB, MIN și SMS-le disponibile, activează opțiuni și servicii, achită cu cardul bancar.