Abonează-te la Newsletter
pentru cele mai noi oferte!
Mă abonez

REȚELE SOCIALE ȘI WIKIPEDIA GRATUIT

Limitele nu sunt pentru tine! Navighează. Comunică. Distrează-te.
Enciclopedia online WIKIPEDIA, gratuit la Cartela Prepay de la Unite

Ai și mai multe motive să alegi Cartela Prepay de la Unite, odată ce îți oferim acces gratuit la o enciclopedie on line, fără a activa opțiuni suplimentare.

Wikipedia este o enciclopedie online liberă, în care găsești articole și teme actuale și pe care o poți folosi în orice moment și oriunde, la școală, la universitate sau pentru alte necesitați.

Navighează, descarcă inforamții din Wikipedia NELIMITAT și GRATUIT cu Cartele Prepay de la Unite.

 
Facebook, Oдноклассники și Messenger cu trafic gratuit

La Unité Prepay te bucuri de posibilitatea de a naviga NELIMITAT și GRATUIT pe cele mai populare rețele de socializare, fără a activa vreo opțiune.

Ştim că îţi este important să fii mereu în contact cu prietenii, la curent cu toate noutăţile şi să împărtăși cu cei dragi prin reţele sociale cele mai frumoase momente din viaţa ta. Cu Cartela Prepay de la Unité navighezi GRATUIT şi NELIMITAT pe reţelele sociale Facebook, OдноклассникиMessenger și Wikipedia.

 
Fii mereu online

Încarcă poze, urmăreşte şi distribuie video, comunică şi fă tot ce îţi place mai mult fără nici o preocupare de traficul de date consumat!

În plus, ai trafic GRATUIT și pentru navigarea în aplicațiile "MyMoldtelecom", Unité Talk, Multiscreen și site-urile corporative ale companiei Moldtelecom www.moldtelecom.md, www.unite.md.

 

Ai trafic gratuit în aplicațiile/website-le: Facebook, Messenger, Oдноклассники și Wikipedia pentru accesare, navigare, încărcare și descărcare a conținutului media dorit: text, foto, video. Traficul generat prin accesarea linkuri-lor, care redirecţionează către website-uri terţe sau prin accesarea browser-elor care modifică ruta de trafic, va fi taxat conform planului tarifar setat la contul Prepay sau din bonusul/opțiunile active la moment.

Livrare acasă
Alege combinaţia de servicii care ţi se potriveşte cel mai bine.
Completează formularul şi expediază solicitarea.
Noi vom reveni cu un apel pentru a stabili conectarea la domiciliu.
Serviciile Selectate
Modifică
Televiziune 124 canale cu 28 HD
Internet 100 Mbps
Preţ 290 lei lunar
Perioadă Promo 12 luni
Vezi oferta
Standart
Serviciul livrare acasă este disponibil de luni până sâmbătă, între orele 9.00 şi 18.00. Completează formularul de mai sus. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Back to top